Ennen kurssia

Perheen polku -osiosta löytyy tulostettavan Perheen polku- kuvan lisäksi yhden perheen polun kuvaus LASSOkurssilla. Polku avataan keskustellen videolla.

Ennen kurssia ollaan yhteydessä perheisiin ja ohjelmasta on olemassa suunnitelma. Tässä osiossa on muistilista yhteydenottoon ja malleja ohjelmarungoista.

Perheen polku

Tulostettava Perheen polku- kuva

LASSO-kurssin perheen polulla askeleet on kuvattu ympyröinä sekä sydäminä ja kurssin välietapit ovat mökkejä.

LASSO- hankkeessa on perheen polkua mietittiin siitä hetkestä lähtien, kun perhe miettii osallistumista kurssille. Perheen polkua on kuvattu visuaalisesti ja videolla Timo ja Jenni avaavat yhden perheen polun keskustellen.

Videon pääset katsomaan myös tästä linkistä youtubessa.

Muistilista yhteydenoton tueksi

Muistilista yhteydenoton tueksi

Käsin täytettäväksi tulostettava pohja

Sähköisesti täytettävä pohja

Lomakkeet, joissa on kysymyksiä perheen tilanteesta ja tavoitteista kurssille.

Ennen kurssia olet perheisiin yhteydessä puhelimitse, verkkotapaamisessa tai jotenkin muuten. Keskustelun aikana on tärkeää, että perhe saa tietoa millaiselle kurssille he ovat tulossa ja sinä saat tietoa perheen toiveista, tavoitteista jne.

Teimme listan asioista, jotka on tärkeä muistaa selvittää tämän yhteydenoton yhteydessä. Listan voit tulostaa sellaisenaan tai muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Alustava aikataulurunko

Alustava aikataulu- malli

Päiväkohtainen kurssiohjelma värikoodeittain.

Perheiden kurssille tulon suunnittelua helpottaa, jos he saavat alustavan tiedon aikataulutuksesta. Esimerkiksi tällaisesta värein jaotellusta aikataulusta perheet saavat ennakoivaa tietoa tulevasta kurssista.

Kuvitettu ohjelma

Kuvitettu ohjelma malliksi

Esimerkki kurssiohjelmasta.

Ennen kurssia perheille lähetetään tarkemmat ohjelmat. Lasten on helpompi tutustua kuvitettuun ohjelmaan. Malliohjelman kuvat on Papunet.net- sivulta.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja